Szeretné meglepni vendégeit egy felejthetetlen akrobatikus show-val a céges rendezvényen, bálon, sport- vagy kulturális eseményen?

Ha felkeltettük érdeklődését, nagy örömmel mutatjuk be különleges művészetünket a biciklin. Szívesen készítünk Önök számára egy egyedi műsort is akár, amelynek része a zenei aláfestés valamint műsorunk kiegészíthető egykerekűs előadással is.

Műsorajánlataink:

  • rövid dinamikus show – 10 perc – mindenekelőtt, előnyös nyitószámként egy bálon valamint különböző kisebb és nagyobb rendezvényeken  
  • interaktív show – 30 perc – többféle koreográfiát tartalmaz, amelynek része az interakció, ahol a kiválasztott vendégek kipróbálhatják a speciális biciklijeinket egy verseny keretén belül
  • tematikus show – 30 perc – műsorunkat alakítjuk az esemény tematikájához a kliens kívánságai alapján (kosztüm, zenei aláfestés és hasonlók)
  • motivációs program – 45 perc – ajánlott alap és középiskoláknak, a program a  ,,Ne ülj otthon, biciklizz!” címet viseli
Világhírű ujdonság!

Act 4 Slovakia & Daniela Lovlin” – 30 perces műsor

Az Act 4 Slovakia különleges együttműködése Daniela Cmoriková hegedű virtuózzal aki az előadóvilágban Daniela Lovlin néven közismert. A műsor egyedi kombinációja a teremkerékpárnak és az élő hegedű kíséretnek. Még a legigényesebb nézőnek is garantált a felejthetetlen zenei és vizuális emlék.

Technikai követelmények:

Az akrobatikus show bemutatásához szükségünk van egyenletes és nem túl puha, 8×8 méter nagyságú talajra. A show bent és akár kint a szabadban is megvalósulhat, ha a talaj az előző követelményeknek megfelel.